Reviews

Wat onze klanten over ons vertellen

uit Amersfoort

Geheel verzorgde BBQ ,was top verzorgd ,leuke enthousiaste medewerkers die er alles aan doen om het teest te laten slagen .

Heren ga zo door ,volgend jaar weer alleen maar goede reacties .

uit Almere

Wij kijken terug op een geweldig geslaagd feest ,samen met lieve mensen die dicht bij ons staan .

En dat is gelukt !!,een heerlijke BBQ van de kroes geheel verzorgd

uit Den Haag

Wij zijn elk jaar weer op zoek naar leuke ideeën voor ons jaarlijkse bedrijfsetentje. Dit jaar hebben wij gekozen voor een barbecue op locatie, georganiseerd door De Kroes BBQ. Tot de dag van vandaag hebben wij daar geen  spijt van gehad. En dagelijks wordt hier nog over gesproken. Van A tot Z is alles geregeld, wij hebben nergens omkijken naar gehad. Tot volgend seizoen De Kroes BBQ.

uit Diemen

Ik kan De Kroes BBQ aan iedereen aanraden. Goede kwaliteit, ervaren personeel en heel belangrijk: lekker eten. Kortom, een geslaagd bedrijfsfeest waar nog lang over gepraat wordt.

uit Amstelveen

Wij hebben genoten van jullie specialiteiten en het vakmanschap van de barbecuemasters. Chapeu en ga vooral zo door! Ik zou De Kroes BBQ van harte aanbevelen voor een geslaagd feest.

uit Plaats

De Kroes BBQ bedankt. Het was een geslaagd feest, het weer viel wat tegen, maar dat hebben jullie ruimschoots goedgemaakt met het verrukkelijke eten. Geen klachten gehad. Ook de bediening was top: geen lage glazen, er werd volop geserveerd en iedereen was enthousiast.

Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 6 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 6 reviews